Zanger

Deze pagina had ook heel goed 'muzikant' kunnen heten: dat ben ik namelijk in de eerste plaats. Dat betekent dat ik niets liever doe dan verhalen vertellen door middel van muziek. Mijn stem en piano zijn hierin mijn instrumenten en staan in dienst van dat verhaal. Het klinkt misschien wat vaag, maar het is voor mij een wezenlijk verschil met 'gewoon zingen'.

Ik heb zowel een bachelor als masteropleiding aan het conservatorium van Tilburg afgerond en heb hier de focus gelegd op zangtechniek en interpretatie. Doordat ik niet meer over de techniek hoef na te denken, kan ik mijn focus volledig leggen op het verhaal en de emotie. Een goede uithaal of ‘ad lib’ kan vet zijn, maar is dat pas echt wanneer deze functioneel is. Dus wanneer het het gevoel van de tekst of muziek versterkt, of past bij de gelegenheid. Niet ieder evenement leent zich voor kleine achtergrondliedjes, maar tegelijkertijd is ook niet iedere gelegenheid de beste plek om je virtuoze stemkunsten ten toon te spreiden.

Tom Wesselink - zanger

Gelegenheden waar ik vaak en graag speel

Bruiloftsceremonies

Wanneer jullie je trouw aan elkaar beloven geeft live muziek net dat extra gouden randje. ‘Jullie’ liedje live gezongen en gespeeld: dat vergeet je nooit meer. Het maakt jullie dag nog persoonlijker. Kijk hier wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen

 

Uitvaarten

Ik heb inmiddels veel begrafenissen en crematies mogen omlijsten met passende muziek. Live muziek maakt een afscheid zoveel intiemer en persoonlijker.  Het moment van bezinning wordt versterkt door het spelen van passende muziek. Kijk hier wat ik kan doen om afscheidsceremonies uniek en persoonlijk te maken.

Bedrijfsevenementen

Natuurlijk kan je voor een receptie een  Spotify playlist opzetten, maar qua allure en cachet haalt dat het niet bij live muziek. Ik zorg voor een passende muzikale omlijsting en help daarmee jullie evenement onvergetelijk sfeervol te maken. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn voor live muziek op jullie evenement.

Anderen over mij:

Dit weekend is onze dochter getrouwd en Tom heeft ons geholpen van de tafel speech bij het diner een onvergetelijke knaller te maken. Zeer professioneel in de voorbereiding, heel mooi in de uitvoering. Nogmaals dank Tom, tot een volgende keer!~Carla Liesker