Vocal Coach

Vaak vragen mensen wat het verschil is tussen een zangdocent en een vocal coach. Voor mij zit dat hem in de mate van eigenaarschap van je leerproces. Als je bij mij komt, ben jij zelf eigenaar van je leren. Dat betekent dat je gericht nadenkt over wat je wil leren en ik met jouw vraag aan de slag ga. Dat zijn bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • ik klink altijd hetzelfde, maar zou graag meer kleuren aan mijn stem willen toevoegen. Hoe kan ik dat doen?
  • als ik drie sets moet spelen met mijn band, haal ik vaak de laatste set niet . Of ik ben de volgende dag hees. Hoe kan ik zonder pijn tóch veel en vaak zingen?
  • ik wil graag naar het conservatorium, kun je me helpen met de voorbereiding?
  • ik wil graag dat ene nummer van Ariane Grande goed zingen, maar ik haal de noten niet. Kan je me helpen?
  • als ik mezelf begeleid op mijn gitaar of piano, lukt het zingen vaak minder goed. Hoe kan dat?

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Als je maar bewust bent van je doel en gemotiveerd om daar aan te werken. Kijk op de volgende pagina’s wat mijn manier van werken is.

Na mijn zwangerschap had ik vrij snel een nieuw optreden. Ik ben professioneel actrice en zangeres en was lichtelijk in paniek omdat ik aan mijn lichaam merkte dat ik een tijdje uit de running was geweest. Ik nam toen een zangles bij Tom. Er was een fijne, ontspannen sfeer en had goeie tips! Na deze zangles had ik veel meer zekerheid over het optreden!~Sanne Bosman

Ook werken aan jouw talent?

Benieuwd wat je nog meer uit je stem kunt halen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende adviesles. In deze les gaan we samen kijken waar je mogelijkheden en uitdagingen liggen, specifiek voor dat wat jij wil leren of waar je nog beter in wil worden. 

Geef vast aan wat je graag zou willen leren

Waar ben ik te vinden?

Ik geef de vocal coaching (of zangles 😉 ) vanuit mijn thuisstudio in Apeldoorn. Deze bevindt zich op de Sumatralaan 40. Wil je zangles en woon je in Deventer, Zutphen, Dieren, Arnhem, Ede, Wageningen, Veenendaal of Barneveld? Vanuit deze plaatsen is Apeldoorn ook erg goed te bereiken.  Zie hieronder waar in Apeldoorn de vocal coaching wordt gegeven.